Τα νέα μας


      Σας καλωσορίζουμε στο ανανεωμένο μας ηλεκτρονικό κατάστημα.
Σήμερα την 01 Οκτωβρίου 2017,  αρχίζει η λειτουργία του νέου eshop μας, με νέο ανανεωμένο λειτουργικό software , μετά απο την πρώτη μας λειτουργία  την 1η Ιουλίου 2007.
Απο τότε πάρα πολλά έχουν αλλάξει. Συγκεντρωτικά αυξήσαμε το ποσοστό παραγώμενων προϊόντων από εμάς και δεν τα εισάγουμε πλέον απο τις γερμανικές εταιρείες. Τα  κίτ κατασκευών μας, για το μάθημα της τεχνολογίας , βρίσκονται πολύ υψηλά στις προτιμήσεις σας, επιλέγοντας την χειροποίητη εμφάνισή τους, αλλά και την ευκολία τους στην κατασκευή. Επειδή το αντικείμενο των εργασιών μας είναι ξεχωριστό και δεν γίνεται εύκολα κατανοητό , παρακαλούμε να διαβάζετε με προσοχή όλες τις λεπτομέρειες  , εάν και πάλι εχετε τις όποιες απορίες ,να μας τηλεφωνείτε για να σας δώσουμε με μεγάλη χαρά και διάθεση τις οδηγίες μας. Δεν θέλουμε να αγοράζετε κάτι που θα σας προβληματίσει. Εχουμε βάλει πολλά βίντεο με οδηγίες για να σας βοηθήσουμε. Εαν εντοπίσετε κάποιο λάθος μας, σας παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να το διορθώσουμε.
Συγκεντρώσαμε απο τά δύο e-shop μας και την μία ιστοσελίδα μας , όλα τα θέματα ,σε μία ολοκληρωμένη πλατφόρμα , έτσι ώστε να μην “χάνεστε”,  μέσα στα ατέλειωτα menu. Οσον αφορά τον τρόπο αποστολών και την οικονομική  συναλλαγή, δίνουμε τεράστια σημασία  και λεπτομέρια προς αποφυγή των όποιων παρεξηγήσεων . Αλλωστε μην ξεχνάμε την Ελληνική παροιμία ότι , οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε  την εταιρεία λογισμικού ThinkBang ,για την άψογη συνεργασία και την βοήθεια που μας προσέφεραν και συνεχίζουν να μας προσφέρουν στην επίτευξη αυτού του e-shop. 

..